DON'T TREAT ME LIKE THAT

Hoppas att ni inte saknat mig allt för mycket.
Jag tar ofta på mig mycket och sätter krav på mig själv som ingen annan har bett mig och göra, exempelvis så skulle pavement bara handla om mode osv... och inget personligt, vem bestämde det?? JAG
Egentligen passar jag bättre på kimbas just för tillfället om ens det.
Just nu ska jag samla tankar, men jag finns lite här och var för stunden hoppas ni förstår och står ut med en paus med en osäker tidsperiod.
MEN jag kommer att komma tillbaka så fort jag fått sakna bloggandet igen bara, för dessa dagar utan har bara varit otroligt befriande iaf inom det området!

Under tiden ska jag jobba med mig själv och återgå till mitt vanliga jag, mitt glada jag!
Puss på er som har stöttat mig genom allt.

FÅR NI INGET UTAV TOMMA CATWALK BILDER, KOLLA IN DETTA !


Det ger mig mer att kolla på videos!
För er som har missat så finns det en massa olika personligheter som följer upp stockholms magiska mode veckor en av favoriterna är Emilia De Poret - här är det andra avsnittet där hon uppdaterar en del.
Mest ger dig via dom som faktiskt befinner sig på visningarna för utav dom får man smaskigt bra med analyseringar av vad dom har fått ta del av, och framförallt deras egna material där de kunnat ta bilderna själv.
Backstage och Front row hade man ju inte tackat nej till att hänga på

HOW I FEEL

Vet ni vad jag har en tendens att få mina "downs" precis när det är som viktigast, men jag känner att det har legat i luften hela tiden eftersom jag inte mått så bra psykist emellanåt , inget allvarligt alls men det är bara så jag känner.
Kommentaren jag fick idag fick dessutom bli min lilla droppe över bägaren, absolut inte dens fel men den fick mig att inse.
Jag kommer aldrig sluta blogga elelr fortsätta hålla på med mode för det gör jag hela tiden om dagarna men jag känner att på senaste tiden är det som fått mig att må bra är framför allt familjen och även mina fina vänner som jämt finns där för mig.
Därför vill jag lägga mycket tid på dom.
Tråkigt att detta kommer under fashion week, men jag har verkligen inte orkat leverera det bästa uppdateringarna, för det är det att jag har skrivit inlägg men aldrig kommit så långt som att trycka publicera för att jag sätter så höga krav på mig själv.
På ett sätt har jag växt under förra året, för innan hade jag så svårt för att inte fullfölja saker eller inte klara av saker men trots svårigheter försöker jag att vända det till att det är en styrka tt kunna erkänna för sig själv när man inte orkar längre.
Hur som helst var detta inlägget tillägnat till er för att ni ska veta vart jag ligger.
För även om jag sa att det skulle vara så lite personlig som möjligt just för att det mer skulle var som mitt modemagasin så är det också så att jag är ingen färdig tidningsredaktör, och detta är inte ett magasin som utges utan detta skulle vara för mig. 
Jag kommer fortsätta blogga men försöka att sänka kraven på mig själv.
Hoppas ni förstod vart jag ville komma.